}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Vinrot / Kieuwrot

Filters

Effectieve Oplossingen voor Vinrot en Kieuwrot bij Vissen

Vinrot en kieuwrot zijn ernstige aandoeningen die uw geliefde vissen in uw vijver kunnen treffen. Deze aandoeningen, meestal veroorzaakt door bacteriële infecties, kunnen ernstige schade aan vinnen en kieuwen veroorzaken. Maar geen nood, bij A2Koi hebben we een uitgebreid assortiment van specifieke producten ontwikkeld om deze aandoeningen effectief te bestrijden en de gezondheid van uw vissen te herstellen.

Preventie en Behandeling van Vinrot en Kieuwrot

Preventie is altijd de beste strategie bij het omgaan met vinrot en kieuwrot. A2Koi biedt een reeks preventieve producten die helpen bij het onderhoud van een optimale vijveromgeving en het risico op vinrot en kieuwrot verminderen. Mocht uw vijver toch getroffen worden door deze aandoeningen, wees gerust. Onze veilige en krachtige behandelingen zijn er om snel en effectief actie te ondernemen tegen deze aandoeningen.

Zorg voor uw Vissen met A2Koi

De gezondheid van uw vissen is onze hoogste prioriteit bij A2Koi. Vinrot en kieuwrot kunnen zorgen voor ongemak, maar met de juiste producten en zorg zijn ze te behandelen. Vertrouw op de kwaliteitsproducten van A2Koi om uw vissen de zorg te geven die ze nodig hebben. Begin vandaag nog met het beschermen van de gezondheid van uw vijver en haar bewoners. Bestel uw producten eenvoudig online bij A2Koi en zorg voor de gezondheid van uw vissen!

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »