}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Koi Verdoving

Filters

Koi Verdoving

Ons assortiment koi verdoving biedt u drie varianten aan. Fish Pharma fish calm 100ml, House Of Kata narcosis 50ml, Kusuri Masuizai Koi Sedate visverdovingsvloeistof 250ml. Elk van deze verdovingsvloeistoffen kan gebruikt worden bij het verdoven van uw koi. Mocht u zelf de wond gaan behandelen, zorg er dan goed voor, dat u alle benodigde zaken gereed heeft staan. Vul de behandelbak met vijverwater en voeg daar de koi verdoving vloeistof aan toe. Laat dit een aantal minuten staan. Nu gaat u de desbetreffende koi vangen en hevel deze over naar de behandelbak. Wacht tot uw koi met de buik naar boven komt gedreven. Laat uw koi niet te lang in de verdovingsvloeistof liggen. Leg de koi vervolgens op een vochtige schone doek en bedek het hoofd om de behandeling toe te passen. Twijfelt u over de werkwijze, aarzel dan niet om een gespecialiseerd persoon in te schakelen.

KOI VERDOVING - DE WONDBEHANDELING

Onder wondbehandeling wordt de verzorging van een wond verstaan. De oorzaak van de wond wordt behandeld zodat een infectie voorkomen kan worden. Is het een zeer ernstige wond en heeft u geen ervaring op het gebied van wondbehandeling? Laat er dan een deskundige naar kijken. Voor de wondbehandeling heeft u een aantal spullen nodig. Deze spullen zijn: Koi schepnet, Koisok, verdovingsbak, desinfecterende vloeistof (alcohol 70%), Propolis wondseal, microscoop, glaasjes, steriele handschoenen, pincet, een schaartje en wattenstaafjes. Kortom, er zijn erg veel dingen waar u rekening mee dient te houden. Mocht u onervaren zijn, haal er dan een deskundige bij. Wij bieden u overigens ook verschillende Health Boxen die alle materialen voor de behandeling bevatten.

KOI VERDOVING - BELANGRIJKE TIPS

Voor koi verdoving hebben wij een aantal belangrijke tips. Mocht uw koi langer uit het water blijven dan verwacht, spoel dan regelmatig water in de kieuwen. Dient u meerdere koi te behandelen, gebruik dan niet meer dan één koi per behandelbak. Verlies uw koi nooit uit het oog. Twijfelt u over de behandeling, kunnen wij niet genoeg benadrukken om een specialist te raadplegen. U kunt ook altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u voorzien van een professioneel en persoonlijk advies.

Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »