Terug

Koi Ziekten & Medicijnen

Op zoek naar medicijnen tegen koiziekten? A2KOI heeft het grootste assortiment medicijnen.
LET OP! VOEG NIET ZOMAAR MEDICIJNEN TOE ZONDER DAT U WEET WAT U VIS HEEFT. LAAT IN DAT GEVAL EEN GRATIS AFSTRIJKJE MAKEN IN DE SHOWROOM

Filters

Koi Ziekten & Medicijnen

Door waterschommelingen en/of veranderende temperaturen kan het gebeuren dat uw koi bijvoorbeeld parasieten oploopt. Een snelle behandeling met de juiste medicijnen is daarbij van cruciaal belang. Daarom is het aan te raden om altijd een voorraad koi medicijnen in huis te hebben tegen de meest voorkomende en schadelijkste aandoeningen. Op die manier kunt u altijd direct optreden bij eventuele gezondheidsproblemen van uw koi. Bij ons vindt u speciale koi medicijnen tegen diverse parasieten, zoals costia of witte stip. Maar ook medicijnen om huid- en kieuwwormen tegen te gaan. U filtert in de categorie medicijnen makkelijk op het gewenste ongemak. Op die manier ziet u direct welke medicijnen welk probleem kunnen verhelpen.

KOI MEDICIJNEN TOEDIENEN

Voor u de koi gaat behandelen met onze koi medicijnen is het belangrijk om eerst de verpakking en gebruiksaanwijzing aandachtig door te lezen. Het toedienen van koi medicijnen is een bezigheid die de nodige concentratie vergt. Twijfelt u over het toedienen van de koi medicijnen? Neem dan eerst contact op met ons of eventueel met een koi doktor voor het juiste advies. Het verkeerd toedienen van de koi medicijnen kan nare gevolgen hebben voor uw koi.

A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh