}
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Geldig voor voorraad artikelen, zondag uitgezonderd.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u
  • Verkeerd besteld? Geen probleem! 30 dagen retourrecht

Terug

Koiverzorging

Ons assortiment in Koi en waterzorg heeft een zeer breed scala aan producten. Zo onderscheidt ons assortiment zich in desinfectie, herstel en vitaliteit, koi medicijnen, vijverbacteriën, vijverklei, vitaminen, waterbehandeling en waterkwaliteit meten.

Koiverzorging

Ons assortiment in koi en water zorg heeft een zeer breed scala aan producten. Zo onderscheidt ons assortiment zich in desinfectie, herstel en vitaliteit, koi medicijnen, vijverbacteriën, vijverklei, vitaminen, waterbehandeling en waterkwaliteit meten. Het is van groot belang dat u uw vijver met alle zorg onderhoudt, met het oog op uw koi. Onder het kopje desinfectie vindt u verschillende producten om uw handen te ontsmetten voordat u uw koi gaat behandelen. Onder het kopje herstel en vitaliteit vindt u alles om uw koi weer zo snel mogelijk, bijvoorbeeld na een behandeling, gezond te krijgen. Bij koi medicijnen vindt u alles om elk soort ziekte te behandelen. Vijverbacteriën zijn van belang om het biologisch ritme van uw vijver op pijl te houden en sommige bacteriën hebben uw koi ook nodig. Vijverklei houdt uw water altijd kraakhelder in combinatie met waterbehandeling. Om de kwaliteit van uw vijver te meten, kunt u terecht onder het kopje waterkwaliteit meten. Tevens zij er ook vitaminen verkrijgbaar, om uw koi wat extra's te geven. Sommige producten kunnen ingewikkeld zijn als u deze voor de eerste keer gebruikt. Hieronder leggen we een aantal van die producten uit om u zo goed mogelijk op weg te helpen.

KOI EN WATER ZORG - DE VARIETEITEN

  • Koi Medicijnen: in deze categorie vindt u speciale koi medicijnen tegen diverse parasieten zoals, costia of witte stip. Maar ook medicijnen om huid- en kieuwwormen tegen te gaan. Voordat u een van deze producten gaat gebruiken, is het erg belangrijk om eerst goed de verpakking en de gebruiksaanwijzing aandachtig door te lezen. Mocht u nog niet eerder koi medicijnen gebruikt hebben, raadpleeg dan altijd eerst een deskundige op het gebied van koi en water zorg.
  • Vijverbacteriën: in deze categorie kunt u bijvoorbeeld vijverbacteriën bestellen voor het opstarten, voor slibafbouw of melkzuurbacteriën. Een van de meest voorkomende problemen in een vijver is een te hoog gehalte aan ammoniak. De vijverbacteriën zetten het ammoniak om naar minder schadelijke stoffen zoals, nitraat en kooldioxide. Indien u niet bekend bent met vijverbacteriën, raden wij u aan contact met een deskundige op te nemen.

KOI EN WATER ZORG - UW KEUZE

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, is het zeer belangrijk om uw vijver nauwlettend in de gaten te houden. Om het eenvoudig voor u te maken, biedt ons assortiment verschillende watertesters aan. Met deze tests houdt u gemakkelijk de waardes van uw vijver in de gaten. Mocht u vragen hebben over het gebruik van verschillende producten op het gebied van koi en water zorg, neem dan contact op met een van onze specialisten. U kunt ons ook een bezoek geven in onze showroom. Hier kunt u onder het genot van een gratis bakje koffie ons assortiment en koi aanbod komen bekijken!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Webwinkel Keurmerk
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »