• Voor 23.00u besteld volgende dag in huis! Geldig voor artikelen op voorraad, géén levering op zondag.
  • 1200m² showroom met alles voor uw vijver 78 bassins gevuld met Japanse KOI.
  • Afhalen? We zijn weer open! ma-vr 9-17.00u za 10-16.00u zo 12-16.00u

Terug

Grootste Koi aanbod van Nederland, België en Duitsland!

 

Via de website koiaanbod.a2koi.nl bieden we Koi veilingen en ons regulier Koi aanbod aan. We reizen meerdere malen per jaar af naar Japan om de mooiste koi in alle soorten en maten uit te zoeken. 

Wij vertellen je graag meer over hoe je mee kunt doen aan onze Koi veilingen!

Jaarlijks importeren we ruim 15.000 Japanse Koi!

We reizen gemiddeld 5x per jaar naar Japan om de mooiste koi te selecteren. Tijdens onze selectie ronden filmen we elke nieuwe Kkoi, daarna worden ze op deze site geplaatst. Een groot deel van onze aankopen worden direct via deze site geveild en gereserveerd voor onze klanten.

Koi Zoekopdrachten

Via de zoekopdracht pagina kunt u een koi zoekopdracht plaatsen waardoor u bij mogelijke matches een e-mail ontvangt. Als er een update is wordt er regelmatig een e-mail gegenereerd met deze eigenschappen. Deze koi zijn dan via de website direct te reserveren. Let wel op dat er meerdere mensen zijn met dezelfde zoekopdracht. Degene die als eerste de koi reserveert en betaald heeft de koi. Een groot deel van deze koi komen ook binnen enkele uren of dagen op de veiling voor een lager startbod!

Gratis winteropvang & opvangkosten

Koi die in de winter gereserveerd worden kunnen tot 1 mei gratis overwinteren. Na 1 mei zal er € 7,50 per maand per koi in rekening worden gebracht voor de opvang en verzorging. Indien je een koi uit Japan reserveert zullen deze, na de quarantaine periode, vrijgegeven worden en 30 dagen kunnen verblijven. Je ontvangt van ons een melding als de koi opgehaald kunnen worden.

Garanties En Zekerheden

Voor koi die u reserveert terwijl deze nog in Japan zwemmen is het transport en opvang (quarantaine periode) tot 30 dagen na het vrijgeven/melding dat u uw koi kunt ophalen voor risico van A2KOI. Mocht uw koi door de kweker niet verzonden worden, komen te overlijden of beschadigd raken zullen wij altijd een zeer goed alternatief aanbieden of de betaling terugboeken. Uiteraard worden er geen kosten in rekening gebracht.

 

Bekijk ons gehele koi aanbod op koiaanbod.a2koi.nl

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
A2KOI 9,2 / 10 - 5570 Reviews @ Kiyoh