Expertise: Advies van vijverspecialisten!
Snelle levering: Morgen in huis!
Zorgeloos kopen: 30-dagen retour!
Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd!

Retourbeleid van A2KOI


Uw tevredenheid is onze prioriteit. Soms voldoet een product niet aan uw verwachtingen of ontdekt u een beschadiging. Bij A2KOI bieden we daarom een ruimhartig retourbeleid van 30 dagen na levering.

Controle bij Ontvangst

We raden u aan uw bestelling direct bij ontvangst te controleren op beschadigingen en compleetheid. Mocht u onvolkomenheden constateren, laat het ons dan binnen 48 uur weten. Zo kunnen wij snel en efficiënt handelen om het probleem op te lossen.

Uw Zichttermijn

Bij elke online aankoop bij A2KOI geniet u van een zichttermijn van 30 dagen. Binnen deze periode kunt u het product in alle rust beoordelen.

Wij adviseren u om de originele verpakking zorgvuldig te openen en te bewaren. Dit maakt het eenvoudiger om het product, indien nodig, onbeschadigd en in de originele staat te retourneren.

Proces van Retourneren

Het retourproces bij A2KOI is ontworpen om eenvoudig en klantvriendelijk te zijn:

 1. Vul uw ordernummer en postcode in op ons online retourformulier en selecteer het te retourneren product.
 2. Binnen 1 werkdag ontvangt u instructies voor uw retourzending.
 3. Print het verzendlabel en retourformulier uit en voeg het retourformulier bij in de doos.
 4. Breng het pakket naar een verzendpunt van uw keuze.
 5. U kunt de status van uw retourzending online volgen. Wij houden u via e-mail op de hoogte.
 6. De terugbetaling wordt altijd met de grootst mogelijke spoed verwerkt, maar vindt uiterlijk plaats binnen 14 dagen na ontvangst van uw herroepingsmededeling. Wij mogen echter wachten met terugbetalen tot we de geretourneerde producten hebben ontvangen, tenzij u aantoont dat u deze al heeft verzonden.

Retour-formulier >> 

Voorwaarden voor Retourneren

 • Binnen 30 dagen na levering.
 • Het artikel moet compleet, onbeschadigd, ongebruikt en ongemonteerd zijn. Als dit niet het geval is, kan een vergoeding worden ingehouden op de restitutie.
 • Indien mogelijk, in de originele verpakking.
 • Maatwerkproducten zijn uitgesloten van retour.
 • Bij ruilen: stuur eerst het product retour voordat het nieuwe product wordt verzonden.

Ons doel is om het proces van online winkelen net zo vertrouwd en veilig te maken als een bezoek aan een fysieke winkel. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie over ons retourbeleid.

Heb ik recht op herroeping?

Herroepen wil zeggen dat je zonder een reden op te geven je bestelling terug kunt sturen. Het is wel van belang dat je de verpakking niet kapot maakt en het product niet gebruikt. Maak je wel de verpakking, kapot of gebruik je het product, dan hebben wij het recht om kosten in rekening te brengen die nodig zijn op het product weer in nieuwstaat te krijgen.
Herroepen van je bestelling 
Kies je ervoor om geen gebruik te maken van ons retourformulier? 
Maak dan gebruik van dit modelformulier. Gebruik maken van dit formulier is geen verplichting. 
modelformulier
Verstuur je bestelling vervolgens naar:
A2 KOI BV tav Retouren
Bulkseweg 22
5331PK Kerkdriel  Nederland
Gevolgen van je herroeping Als je de overeenkomst herroept, ontvang je de betaling inclusief verzendkosten zo snel mogelijk en niet later dan 14 dagen na het herroepen van je bestelling, van ons terug. De terugbetaling ontvang je op dezelfde manier zoals je de transactie aan ons hebt gedaan, tenzij je uitdrukkelijk met een andere wijze van betaling hebt ingestemd. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. 
Wij wachten met de betaling tot wij de producten hebben ontvangen of je hebt aangetoond dat je jouw bestelling hebt teruggestuurd. Je bent op tijd als je de producten terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen verstreken is. Deze termijn gaat in op het moment dat je aan ons hebt medegedeeld dat je de overeenkomst wilt herroepen. Het terugsturen van een bestelling na herroeping, is bij ons ook gratis. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van je bestelde producten die het gevolg is van het gebruik ervan, wanneer dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.